Mat och dryck

På campingen säljs öl, läsk, juice och vin och mycket mer. i flaskor, burkar, kartonger och lådor. På festivalområdet säljs öl, läsk, juice och vin och mycket mer.

Du kan ta en enda drink i förpackningar på upp till 0,5 liter till festivalen. Förpackningen får inte vara av glas och ingå ett pantsystem för att säkerställa att man minimerar avfall och därför inte påverkar miljön. Du kan fortfarande ta med dig flaskor oavsett form och storlek, men förpackningen får inte vara av glas. Vid samtliga ingångar till kontroller festivalområdet. På campingen, kan du fortsätta att bära glas och plastflaskor, metallburkar osv.

I festivalens många matstånd kan du få allt från sushi till smörgåsar och jättegott nötkött direkt från grillen, och drycker som säljs allt från öl och läsk till hemgjord milkshake. Mat och dryck utbud präglas av kvalitet och många festivaler strävar efter att erbjuda något för alla och från många hörn av världen. Många matstånd drivs av olika föreningar och organisationer, medan andra drivs av professionella krögare. Roskilde Festival, ställer krav på materialens kvalitet och hygien. Vi arbetar för att säkerställa att så många ingredienser ska vara ekologiska. Mat väljs beroende på om de kan leva upp till denna matpolitik. Alla matstånd erbjuder minst en vegetarisk rätt. Om du är allergisk eller allmänt intresserad kan du alltid fråga i matstånden vilka ingredienser rätterna innehåller.

| Sidkarta