Camping

Camping är uppdelad i små områden där festivalbesökare bor, vila, möte och fester. I centrum för varje område är en plats. Här kan du laga mat, samla information, hjälp och tröst. Det blir också gratis garderob och olika stånd som säljer mat och dryck, stormarknader, kiosker, bad etc.Ta en vanlig lätt campingutrustning.Ta inte ditt vardagsrum möbler och andra brännbara föremål på camping på grund av brandsäkerhet. Regeln gäller inte vanliga lätta campingutrustning, inbyggd fasta installationer i husvagnar och utrustning som normalt används för att sova i tält.

På många campingar finns det en speciell camping, som uppmanar till en ren camping och tyst på natten utan högljudda fester och hög musik. Området har vakter som kommer att vidta åtgärder mot bullriga beteende och kan utvisa folk från området, om gällande regler inte följs. Vid campingen och festivalområdet säljs öl, läsk, juice och vin och mycket mer i flaskor, burkar, kartonger och lådor. Säljs även öl till publiken.

På campingen är det tillåtet att ta med sig allmänna, lätta campingmöbler, fällbara bord och hopfällbara stolar,liggunderlag,skumgummimadrasser.Det är inte tillåtet att ta med sig möbler från vardagsrummet till exempel fåtöljer, soffor, soffa och matbord,byggmaterial av alla slag samt generatorer och apparater.

| river belle | 3d casino games | Sidkarta